Mina förberedelser inför julen har kommit igång och den första julklappen är inköpt. Det är tidigt, jag vet. Men eftersom jag ska iväg och sälja på tre julmarknader till, två i byn och en i Oslättfors så blir det liksom tidigt. När man sitter och pysslar med julen kommer stämningen i kroppen vare sig man vill eller inte. Det kan ju bero på att jag älskar julen.

Igår var hundarna och jag till skogen och hämtade björksly. Jag fick för mig att göra en julstjärna lite oversize så att säga. Och den blev skiiiitbra om jag får säga det själv. Först tänkte jag bara ha den plain som den är lutad mot en vit vägg eller på en hylla. Men så provade jag att sätta i en slinga och lyfte upp den i fönstret. Och vips hade jag bestämt var den ska stå i jul. Det blev otroligt effektfullt lovar jag er.

Och kul var det jag har redan gjort en till och jag funderar på om jag ska göra ett par stycken till och sälja på marknaderna både med och utan slinga.

Kolla va cool den blev!!!

Tisdag och idag ska jag till gummiverkstan i stan och sätta på nya vinterdäck.