Nu är jag helt slut i både kroppen och knoppen. Jag och syrran har grejat hela helgen med att flytta vår mammas sambo till ett demensboende. Det har verkligen inte varit enkelt. Det är så otroligt mentalt påfrestande inte bara för honom utan för oss också. Men nu har vi fått klart och vi är helt övertygad om att han kommer att få det riktigt bra där, urtrevlig personal och fina lägenheter och framför allt så kommer han nu att få sällskap vid middagar och tv kvällar. Han har ju varit ensam nu sedan mamma gick bort.

Och nu återstår det svåraste och jobbigaste att plocka, rensa och packa allt efter mamma, men nu får vi äntligen göra ett avslut.

Igår kväll tände jag lite ljus. Jag har samlat en mängd ljusstakar i olika modeller och storlekar på ett bord och det blev riktigt effektfullt. Det behöver inte vara ljus i alla stakarna det ser tvärtom lite bohemiskt och ruffigt ut tycker jag. Och ramarna ligger kvar i en hög, dom ska upp på väggen ovanför ljusen. När tid finnes.

Nu ska jag vila mig lite, hörs i morrn!