Mitt hemliga objekt som ställde till så att jag var tvungen att måla väggarna och möblera om visar jag idag. Som jag har letat och hittade på ett loppis där jag minst anade. Mitt absolut bästa fynd i sommar.

Min fina biobänk. Helt i trä och förmodligen från 50 talet med rysligt fula gröna dynor på som åkte av innan vi hade lastat av dom från släpkärran. Men med lite svart färg och snygga siffror i grått har den nu förvandlats till en grymt fräck inredningsdetalj och som gjorde hela rummet. Även den lååånga tavlan på 180cm har hittat upp på väggen och det blev klockrent. Jamen ni förstår väl att jag var tvungen att måla väggarna.

Jag är så otroligt nöjd, och faktiskt så är min man också nöjd och lite kul att få vara lite annorlunda tycker vi. Samtidigt fick vi extra platser till jul. Och det bästa är att jag har en till rad med 4 sitsar och en singelstol som jag ska göra i ordning, kanske säljas eller spara har inte bestämt det ännu.

Jamen är den inte sjukt cool???

Onsdag är här!