Ibland träffar man människor som överraskar. Igår gjorde jag det. Jag målade ju färdigt ett vitrinskåp för ett tag sedan och satte ut en annons på det. Och vips så fick jag svar av en något desperat kvinna från Norrköping. -Jag måste bara ha skåpet, jag har letat länge efter sånt, sa hon.

Efter den dagen har vi haft mycket kontakt via mejl och telefon, och jag fick lova att inte sälja det till någon annan.

Jamen jag vet ju om nån hur desperat man kan bli om man har fastnat för något, då letar man ju efter flera vägar att lösa problemet att få till det.

Igår kom Anita och Göran från Norrköping, urtrevliga människor. Vi fikade kaffe och smörgås i solen och pratade om ditt och datt och utbytte olika tips och trix. Det är ju så himla kul att träffa nån som är intresserad av samma saker liksom.

Jag sa till min man, – helt otroligt att dom åker 35mil för att få hem skåpet.

Då säger han, – Tror du att jag är förvånad? näe för du är likadan! och jag följer ju alltid med och hämtar också.

Haha, där slog han nog huvudet på spiken, så jag säger bara vilka fantastiska män vi har som visserligen skakar oförstående på huvudet men ställer alltid upp på det tok vi hittar på.

Hoppas att ni fick en trevlig resa hem och skåpet och lampan kommer att bli skitsnygga hemma hos er!

Ha en fin dag alla!