Nu så här i svamp och bärtider är jag knappast ensam i skogen och efter mitt möte med björnen i våras så är jag lite försiktigare och mer uppmärksam och ser mig om mer för jag har kommit på att björnen förmodligen inte ens hörs när den kommer. I veckan när jag plockade svamp så fick jag se ytterligare bevis på att den hela tiden är i närheten. Jag hittar ganska stora bajshögar på två olika ställen efter skogsvägen.

Jag fick veta av jägare att myndigheterna är intresserad av att få in bajset för DNA analys bland annat för att få en bättre inventering av antalet. Så igår gjorde jag en insats och åkte och plockade i påsar, visserligen har det regnat på dem men gör nog inget. Jag ska få hjälp av en kille som har förskrivna kuvert att skicka in.

Känsliga tittare varnas!!

Det här är bara en liten del av allt som fanns på vägen. Kolla vad lingon den äter!

Från bajs till mat. Annars är det äntligen fredag och mys står på schemat. Jag visar en bild från en annan fredag sedan tidigare i somras då vi dukade upp i vår hall faktiskt som spelar rollen som uterum hos oss på sommaren.

Loppis stallbacken är öppet i morgon mellan 11-15, Välkommen!