Nu är det konstaterat, jag har ställt min egen diagnos. Jag har en “snörsjukdom”. Som alla vet som följer min blogg så är jag galen i snören. Vet inte exakt när jag blev drabbad men det har varit så i flera år. Pappa gillade också snören men då skulle det vara äkta jute.

När jag kollade min gamla vän Ninnis blogg Hagagården så fick jag se att hon hade fått hem en trärulle med snöre och sax till sin gårdsbutik. Jättefin, och hon sa till mig att den var mycket större än hon hade trott.

I tisdags var vi dit på en kopp för jag hade en beställning till en kompis på andra trärullar.

Men alltså ni skulle se min reaktion när jag fick se trådrullen, den var nog obetalbar. Jag bara skrek på brett gävlemål -Men gu va stor an äääär.

Ja den är helt underbar, så stor att jag blev rädd för den så först ställde jag in den i en bur. Ja det är sjukt att bli lycklig över en trådrulle.

Här ser man mer hur den ser ut, en stor och jättebra sax till också. Bra pris var det också 179:-

Idag ska jag och Annie bär in en soffa på Loppis Stallbacken, undrar hur det ska gå!

Tack för fina kommentarer igår det är så kul att läsa om er!