Efter att ha varit på loppisen och målat en hel del så har mina fötter och händer inte blivit sig riktigt lik. Ser förskräckligt ut efter all färg och lacknafta. Så igår kväll när det var en sällsynt härlig sommarkväll gjorde jag iordning ett fotbad och satte mig ute.

Ett hemmaspa vispades i hop med 1dl salt, 1dl olivolja, 1msk honung, torkad lavendel och även några droppar eterisk lavendel olja. Har man känslig hud byter man ut saltet mot socker det har rundare korn och river mindre.

Jag satt en god stund med fötterna i vatten innan jag peelade fötterna med blandningen. Saltet river bra kan jag säga. Sedan sköljde jag och tvättade med min egna tvål med getmjölk och honung. Gissa om jag gick på moln sedan.

Det blev lite kvar av blandningen så händerna fick sig en omgång också och jag har väl sällan känt sån härlig massage av händerna och lika sköna efteråt som fötterna.

Äntligen är fredagen här, och imorgon är Loppis Stallbacken är öppet

Välkommen till fallsmursvägen 19 i Axmarby