Vilken flopp det blev med auktionen igår. De var totalt galen i hälsingeskogarna. De som slängs efter folk här hemma blev tokdyrt där. Det mesta blev faktiskt mycket dyrare. Det var jätte mycket folk och det var fruktansvärt stökigt och hög ljudnivå folk som pratade och surrade och sprang omkring hela tiden så man inte hörde va auktionisten sa, och alla bjöd och ropade på allt. Det var ju tråkigt för vi hade laddat med den största bilen med tillhörande släpvagn. Men det vi kom över fick plats i bilen och lite småchockade åkte vi hem. Men vi är jättenöjda med det vi fick med oss hem.

Men det största garvet stod ju jag för då, eftersom det var så stökigt och folk stod för så man inte såg ordentligt så skymtade jag att auktionspersonalen höll i en zinkbalja.

Och auktionisten ropade men kan jag inte få en tia för den då? då hördes den enda tystnaden i lokalen på hela kvällen och jag tänkte – Men är dom inte klok i Hälsingland, en zinkbalja för en tia? Så då viftade jag ivrigt för att han skulle se mig och pang sa det med klubban.

Efter det säger han – Nu ska vi ropa ut en zinkbalja.

Va? va? va? Men vad var det jag ropade in då?

Jodå en BÅTTANK MED GASREGLAGE!!

Ja så kan det gå när jag är en blind och döv är på auktion. Den kommer att finnas på Loppis Stallbacken på lördag för allmän beskådan och jag tänkte ha “budgivning” på den eller så kommer man bara och tar den under armen och betalar en tia, haha.