Fynd och fynd det är högst olika hur man ser på det. För mig är det knappast värdefulla grejer utan små skatter gärna gamla slitna av tidens tand och man kan inte låta bli att fundera vilken historia den har att säga.

Enligt min erfarenhet så är det på tillfälliga loppisar hemma på gårdar där de boende öppnar upp sina uthus för att bli av med sitt “bråte” man gör sina bästa och billigaste fynd. Det är så billigt att jag har svårt att dölja min iver och lust att backa in bilen rakt in i uthuset och lasta in allt.

Vad sägs om den här sjukt vackra amerka koffert för endast en femting. Perfekt vid sidan av soffan med filtar och kuddar till hösten.

Ett vackert tvättfat med kanna

Ett jättestort tvättfat från rörstrand

Plåtburkar och en Kockums med lock för en tia styck

Två fina fat det vita och det blå för två tjugor tillsammans

Jag gjorde mera fynd men det ska jag visa i morgon.

Det börjar närma sig öppning av Annies och mitt loppis, på lördag, info kommer.

Ha en fin måndag!