Det är inte varje dag man träffar människor som gör avtryck. Jag går hos en jobbcoach i stan till hjälp i min strävan att söka efter det perfekta jobbet för mig. Han är otroligt fängslande i sina berättelser och sitt sätt att försöka förmedla vad han tänker. Jag bad honom titta på en jobbannons för ett jobb jag sökt och granska mitt personliga brev som jag alltid lägger ner extra tid på.

Jag föll platt när han sågade det vid fotknölarna.
– Jag ser vad du skriver, men vem är DU då? Jag tycker att du ska stoppa in mera av Eva-Lena i brevet.
Jag förstår vad han säger, det är så himla lätt att bli för formell i brev, man är ju inte van att söka jobb, det är en konst i sig.

Vi hade en sjukt bra diskussion som gav mig mer på tio minuter än alla jäkla jobbsökarkurser jag varit på i mitt liv.

Efter det gick jag hem och skrev mitt bästa personliga brev ever! Tack för det coachen!

Nu vill jag komma på intervju också, håll tummarna för mig!