Jaha i helgen slog den till, förkylningen. Känner mig jättehängig och ont i halsen. Men det hör verkligen inte till vanligheterna att jag är sjuk (peppar peppar) vi kom underfund med efter en del tankeverksamhet att det var ungefär fem år sedan jag var förkyld sist. Ganska bra jobbat ändå tycker jag så jag får väl ta den här kuren nu då.

Bakluckeloppisen i lördags gick bra även fast vi hade lite otur med vädret så sålde jag undan ganska bra. Så det blev lite luftigare på hyllorna i uthuset.

Här är två lampfötter i trä som jag hittade tokbilligt. De fick sig en omgång av mattsvart sprayfärg och ny el men jag ska hitta mindre lampskärmar, det tror jag blir bättre. Den andra bilden på en lampfot i mässing som också blev bra i svart med en riktig mormors skärm i svagt rosa.

Snörvel hälsningar från mig!