Jag har släpat in ett åbäke, enligt min man. Ja men det är ett vackert åbäke, enligt mig. Jag kunde inte motstå denna skönhet. Jag har aldrig sett en sån här modell förut, den är hästskoformad. Och klädd i det allra finaste skira gröna sidentyg. Den för tankarna till en romantisk fransk bedoaire på 1700 talet. Undrar hur gammal den är? Föll pladask och och sprang till kassan och la ett bud som gick hem, och det var tur det, för det kom två stycken efter mig och vill köpa den men den var redan såld till migas.

Nu står den framför vår kamin och där kan jag gärna sitta med ett glas vin och värma fötterna. Jag ska ta mig an den med rengöring och lite småfix, laga några hål annars ska den få vara som den är, den är vackrast så tycker jag.

Eller så kanske jag säljer jag den till högstbjudande, vem vet.
Till och med antimakasserna är kvar, ja det heter så de virkade skydden som sitter på armstöden.

Idag ska jag åka till Hagagårdens inredning och kolla innan öppning på lördag.

Ha en trevlig dag!