Igår kväll firade jag Brynäs SM guld hemma hos en kompis i byn, vi hade tjejkväll på tu man hand och värsta myset med vin ost och kex. Vi hejade och skrek och hoppade så hennes hund började skälla. Men åh vad jag tycker killarna är värda guldet. Grattis Brynäs.

På nattkröken när jag cyklade hem blev jag påmind gång på gång att jag är lyckligt lottad som får bo på landet. Det gjorde inget att jag inte fick igång lyset på cykeln för det fanns inte en bil eller människa i sikte. Efter hela vägen hem finns gårdar med djur och trots att det var kolsvart kunde jag känna på doften av kossorna att jag cyklade förbi Highland cattle och efter det är det flera hästgårdar på rad. Härliga dofter. Det är livskvalitet för mig det.

Igår när solen sken åkte gardinerna ner och idag är det snöoväder typiskt. Och egentligen alldeles för mörkt att fota men så är det i April.


Vintriga hälsningar