Oj vilket jobb vi gjorde på vävningen igår. En hel kärra med kartonger som var fulla med tyger och färdiga bollar med remsor kom. Någon i byn har skänkt allt. Vi sorterade och lade i fina högar, bollarna sorterade vi i färger.

Jag sorterade ut all trikå för den är mindre bra att väva med men perfekt att virka av och jag har ju mönster på fina tidningskorgar och blomkrukor i butiken så jag tänkte att det kunde vara ett bra tema på slöjdcafé framöver att virka i trikå eftersom vi fick i hop två stora kartonger. Jag återkommer med datum för det och alla som vill komma är välkommen!

Vilken färgprakt när man ser det ihop, och någon har rullat och rullat.

Jag har börjat på en riktig bamsekudde, jag hämtade mönstret ur höstnumret av Jean darc living.

Det här är blomkrukan som jag virkade i somras som finns i butiken som ett virkpaket.

Gå ut i solen idag och tanka energi vetja!