Mycket smått och gott fanns det på mässan. Inga möbler och stora grejer utan småprylar och massor av glas och porslin.

Det fanns ett bord med galet fina gamla emaljskyltar som man skulle vilja ha allihop men de var inte priser för min plånbok. Bland annat en fin liten välvd Läkerol skylt från 1910 för 3000kr, och nu när Läkerol ska läggas ner här i stan så blir den förmodligen ännu dyrare.

Jag föll ju handlöst för en del små saker och inte blev det dyrt heller. När jag var klar och tittade i påsen hade jag helt utan planering samlat saker till toan som ska rustas så småningom.

Jamen vad sägs om denna lilla skönhet, en gammal skir fransk toalettväska i siden med kedja. Hur fin som helst.

För att inte prata om denna lilla franska tvålbyrå, med tvålarna kvar i med fint omslagspapper runt. De doftar fortfarande gott av ros.

Medföljande innehållsförteckning på franska

Sist men inte minst, en rulle svenskt prima toapapper, desinficerat och klart. Jamen hur kul va inte det då?

Jag är ju lite knäpp som går igång på sånt här tok tänker väl ni men jag kan ju inte låta bli. Men hälften min fastnade för toarullen han också och konstaterade att vi förmodligen köpt vårt dyraste toapapper någonsin, en rulle för 50spänn. Allt ska pryda vår framtida nya toalett!

Hoppas alla har haft en skön helg!