Jag har inte alltid varit överens med min kropp, när det gäller att röra på sig. Jag har upptäckt att min kropp är av naturen lat när det kommer till träning. Men jag hörde en klok människa säga att så är de flesta skapta.

Min kropp vill alltid hoppa av löpbandet innan det är klart, och alltid göra lite färre antal böjningar och stretchningar, pumpningar vid alla redskap på gymmet. Alltid ta genvägar liksom. Jag får verkligen vara envis och säga till på skarpen, det är precis som att försöka uppfostra en ostyrig tonåring.

Men nu har vi kommit till en vändpunkt tror jag och jag behöver inte kämpa lika mycket utan när jag är riktigt slut så kör jag några till av allting. Det funkar faktiskt, konsekvens och en gnutta envishet räcker långt.

En annan grej som jag lärt mig i min strävan att vara snäll mot mig själv är att äta musli till yougurten på morgonen. Jag tycker verkligen inte om musli som man köper i affären. Det är torrt och dammigt och inte särskilt gott.

Nu har jag gjort en egen, och bara använt sånt jag gillar. Oj vilken skillnad. Hur god som helst. Så nu kan jag fortsätta vara snäll mot mig själv.

Jag har använt massor av olika gryn och nötter och rostat allt i stekpannan. Jag pudrade på lite kanel och torkade banan och äpple i svamp och frukttorken och hällde i.

Fint blev det också!