I lördags kom min gamla vän Ninni som har bloggen Hagagården kom med sin man och hälsade på. Dom brukar passa på att komma när dom är i stugan som ligger i närheten av Hamrånge. Det är så himla kul när dom kommer och vi har så mycket att prata om både våra gubbar och vi så det är ett väldans kackel i butiken. Hon köpte de här fina plåt tagsen och hon skulle använda dom till att hänga på en nyckel. Det tycker jag är en bra idé. De finns i fyra olika motiv och kommer från Ib Laursen. Jag kom på att jag har nog inte fotat och visat dom förr, så här kommer det bilder.

Här på snygga gamla apoteksflaskor som inte längre har någon etikett.

Våran Agnes passar på att mysa på strykbrädan när den står framme, överdraget med virkad spets finns i butiken.

Redan torsdag och sommarvärme skulle det bli!