Tack tjejer för era fina kommentarer, jag blir jätteglad. En kund kom in i butiken igår också och sa att hon läser min blogg, jättekul att få veta det inspirerar mig att fortsätta.

Ja, sakletare är jag och kommer förmodligen alltid att vara, och vad jag letar efter berättar jag om vida omkring utan att jag tänker på det. Det fick jag ett kvitto på igår när min vän Annie ringer till mig och säger -Nu står jag i en butik som säljer tyget som du letat efter, ska jag köpa åt dig? -Jaa, gärna, säger jag exalterat. Tänk, mina vänner blir också sakletare.

Ockelbo har visat sig vara en guldgruva inte bara för prinsessor utan för en sakletare som mig också. I garnaffärn mitt i centrum så finns det finaste madrasstyg, precis ett sånt där med gammalt mönster som man minns hos mormor. Det ska jag ha på en kökssoffa som jag har i hallen tror jag.

Kolla va fint, och rött till jul!

Tack snälla Annie för att du är den du är!!

I går kom två paket till Lavendel & Lantliv som jag håller på att packa upp, innehållet ska jag visa i morgon!!