Jag säger bara äntligen! så har det kommit påfyllning av Apotekare Gyllenboms förkylningshonung. Jag vet att det är många som har väntat på den. Jag trodde faktiskt att det var en sån där vara som går bäst på vintern men nej det är förfrågningar på honungen hela tiden.

Jag kan förstå varför. Den är verkligen som det står på burken “Dunderkur”. Det är svensk honung som är smaksatt med bland annat eukalyptus och är stark som bara den. En liten tesked i en kopp kokt vatten eller te rensar hela systemet vill jag lova och det känns som man har fått en halstablett i hela huvudet.

Gyllenboms hostmedicin har också kommit. Inte gör det ont att burkarna och flaskorna är så dekorativa heller.

I morse ringde min man hem innan jag hade kommit ner till butiken och sa -Är du klar eller? du måste nog komma ner till butiken för du har fyra kunder som står och väntar på att du ska öppna.

Men va glad jag blir. Det är ju så kul att det faktiskt funkar att öppna en butik i Bergby!!!!