Tänk att man aldrig har kameran i närheten när man behöver den. I morse var det en igelkott utanför dörren när jag kom ut. Åh va gulligt tyckte jag men mina illbattingar till hundar rusade ut och tyckte inte att det var så gulligt, jakthundar som dom är försökte dom med ståndskall så grannarna vaknade. Men vis av erfarenhet rullade kotten ihop sig som en boll och väntade ut galningarna som försökte putta på den med nosen men dom gjorde det bara en gång, aj!

Jag har en tendens att slarva med vattendrickandet och det är ju nåt alla behöver bli bättre på speciellt nu när det blir sommar. Jag har kommit på att om jag alltid har vatten upphällt där jag är, då dricker jag mera så nu ska det bli ändring på det och jag ska börja använda den fina glasflaskan jag har fått hem till butiken och ska fylla på med friskt vatten hela tiden.

Om man dessutom dricker i det fina glaset som står bredvid så kanske jag skärper till mig.

I dag ser det ut som att det blir hur fint väder som helst härliga fredag!!