I går kväll satt vi hos goda vänner och drack kaffe och åt en helt ljuvlig nybakt rabarberkaka med vaniljvisp och mitt i trevligheterna ringde mobilen.

Hjälp!!

Det står en tradare utanför butiken och vill lossa. Paniken i Bender utbröt och det var ju tur att vi var hemma i byn så det tog bara några minuter att köra ner. Jodå där stod han med en tradare alldeles för stor för våran lilla by och utan gavelhiss och jag har ju knappast en truck att lossa med. Till råga på allt så pratade chauffören bara tyska ingen engelska alls. Tur att Erik var där som jobbar på Maskinhörnan, han hoppade upp på flaket och mitt bland alla pallar fanns mina grejer. Erik fick packa upp och langa ner kartonger till mej och Veronica som stod nedanför och tog emot. Puh!

Nu har tunikorna och fler av den här söta blusen kommit!

I dag ska jag och Annie åka till Villa Antik i Ockelbo och hämta ett bord som jag har köpt där, det tänkte jag visa i morgon.