Onsdagmorgon betyder morgonsim i Ockelbo för mig, klockan 6 bar det av i sedvanlig ordning. Väl framme tar jag god tid på mig med simnig i lagom takt i nästan en timme och sedan tar man sig med möda upp ur bassängen och i stort sett släpar sig till bubbelpoolen för det känns i hela kroppen tro mig, sedan jag bubblar i 20 minuter. kan det finnas något härligare än känslan efteråt? Näe jag tror inte det. Man känner sig pigg hela dagen.

Passade på att knäppa lite bilder eftersom jag var först på plats idag!

När jag ändå är inne på dusch och bad så måste jag berätta om de nya tvålarna som har kommit hem. De är från Klockargården i Dalarna och är naturtvålar och dom kom i flera nya dofter bland annat dessa tre. Kökshjälpen måste jag bara prova som ska ta bort all lukt från händerna när man lagar mat som vitlök och fisk. Jag har också fått hem saltskrubb och sockerskrubb som man blir jättelen i huden av.

Kom in och kolla!