Nu är det lagom varmt för att äta ute, äntligen! Meen va jag har längtat efter det. Vi tänkte grilla i helgen och det skulle väl inte vara så tokigt att ta ut den här fina brickan med den vackra servisen och goda vinglas, ja nog kan man tycka att en del glas är “godare” än andra att dricka ur, det här är ett typiskt sånt gott glas.

Soppskålen med dubbelöron kan man ju äta en förätt i som en god sallad eller räkcocktail kanske. Eller efterätt med exotisk frukt och cocosflingor.

Vintage servetter i form av mormors gamla kökshandukar är ett måste för mig.

Tack alla kunder som var in i går, ni fick verkligen kryssa mellan kartongerna som stod överallt, hoppas att ni såg någonting ändå. Det kom hem mycket nya varor men som nu är uppackat och i ordningställt.

Jag har öppet på Lördag också 10-14 Välkommen!