Jag är mållös! vilken premiärdag. Det kom mellan 200 till 250 personer tippade vi. Det var så trångt med bilar så bussen hade problem att ta sig förbi ett tag. Jag skrattar fortfarande, när jag tänker på hur många det var samtidigt inne i min lilla butik, det vara trängsel a´la Ullared minst sagt. Och vad beröm jag fick över butiken, jag fick fantastiskt mycket lyckönskningar och blommor. Vilken tur att vi hade minglet utanför där Emelie skötte ruljangsen med bubbel och tilltugg och hon sålde sina fina hembakade cupcakes i parti och minut. Annie och Zussie jobbade kanonfint i kassan och Annie slog in tjusiga paket. Tur var väl att jag hade hjälp för jag hade fullt upp med att prata med alla vänner och bekanta och kunder och jag njöt varje minut.

När dagen var över och vi låste dörren, satte vi oss ner och öppnade en flaska champagne och åt “mingel” för att fira.

Och när jag gick till sängs tidigt och somnade rekord fort hann jag tänka att synd att inte min mamma fick vara med, hon hade varit så stolt.

Tack alla!!