Fick en oväntat ledig dag och den tänkte jag utnyttja maximalt. Kvart över sju i morse åkte jag till prinsbyn och tränade på gymmet. -Du är inte klok, sa mannen jag delar tidningen med när jag åkte innan han åkte till sitt jobb. Jag blev själv överumplad och lite stolt över mig själv över denna plötsliga energi som måste göras av med. I Ockelbo har dom världens finaste gym på badhuset så om man vill kan man ta sig ett dopp också.

Första gången jag klev in i gymmet tänkte jag, lustiga huset eller tortyrkammare, det är frågan, men efter genomgång med Pernilla “personal trainer” så har det blivit lustiga huset för hela slanten och jag åker och tränar “frivillgt” två gånger i veckan.

Resten av dagen tillbringas i butiken med att jag fick ett infall att måla en dörr med griffelfärg, där jag ska ha klottervägg med diverse meddelanden och nyheter.

“Carpe Diem” Fånga dagen!

Löparband med tillhörande frukost TV!

Manual någon??