I går var det mycket, så det blev inget inlägg. Lördagen började som vanligt med träning i Ockelbo. Det blev “Core” träning denna gång och det verkar vara effektivt, har lite träningsvärk idag. Mot kvällningen åkte vi in till stan tillsammans med ett gäng glada amatörer och bowlade, hjälp va svårt det var. Sträckte en muskel i baklåret och får sota för det idag. Men det var skitkul.

Dagens bild visar återigen min passion, inte bara för snören jag gillar spetsar också. Själva träställningen som spetsarna sitter på användes tydligen förr vid vävning eller något liknande. Den är iallafall helfräck och jag ropade in den på Tradera för ett tag sedan och passar perfekt för spets på löpmeter. Jag har använt spetsarna till lavendelpåsar och dekorationer eller bara ligga framme på ett silverfat med de fina knappnålarna med pärla på toppen.

Ha en avkopplande söndag!