Så nu är det bestämt den 2 april öppnar jag butiken. Annonsen är från Alla Tiders, vår lokala tidning. Det känns jättespännande, jag har fått så mycket förfrågningar om butiken vad jag ska ha för sortiment och många väntar på öppningen och tack alla ni som lämnar kommentarer, jag blir så glad.

Jag älskar ju bondromantik, gammalt och nött men också nytt och spännande och har försökt blanda hej vilt och mycket kommer från Danmark som är kända för sin lantliga inredningsdesign som man ser i olika livstilsmagasin. Det man slås av när man går runt på Formex (inköpsmässa) eller tittar i tidningar är att allt gammalt kommer tillbaka med stormsteg sånt man minns att mormor och farmor hade, som den söta virkade portmonäen (hur det nu stavas) men denna passar bra som sminkväska också kanske.

Ha en skön måndag i solen!